Sobre nosaltres

Som un grup d'estudiants que estem cursant primer de batxillerat artístic i estem creant un projecte fotogràfic basat en les tres etapes de la Roca Umbert: una fàbrica en funcionament, una fàbrica abandonada i la fàbrica ara, en el present. Per presentar aquestes fotogràfies utilitzarem diferents suports depenent de l'època que reflecteixi.

lunes, 21 de marzo de 2011

Dia 18 de Març de 2011

Hem parlat amb les Anes i el Manel. Ens han dit que era millor que continuéssim amb el nostre projecte inicial, ja que és diferent i no tan repetit com el tema dels sentiments. Ens han donat indicacions per continuar el projecte i ara sembla que estem més animades i més centrades.
Hem parlat amb la Lluïsa i ens ha dit que ens donarà un cop de mà amb la fotografia situada en mig de la composició. Ha dit que si fèiem la foto amb una càmera analògica podria fer servir un mètode de revelat especial perquè quedés en tons sèpia.

1 comentario:

  1. línies
    1. un projecte fotogràfic basat en les tres etapes de la Roca Umbert: una fàbrica en funcionament, una fàbrica abandonada i la fàbrica ara, en el present.
    3. de l'època que reflecteixi

    18 de març
    1. era millor que ;
    2.és
    3. tan;
    4. indicacions
    5. ens ha dit

    ResponderEliminar